WC, toilet, lavatory, bathroom, restroom, john

时间:2022-05-13 21:15编辑:admin来源:未知当前位置:科幻作文网 > 王力宏作文
精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

WC, toilet, lavatory, bathroom, restroom, john — English has many_________ for the little room we all have to go to every day. Here are some of the words that_______ and explanations of their meanings.

Different countries use different words. In the US, in________ home, you will get ______ you need to go if you ask where the bathroom is. If you are in a shopping mall, you _______ ask directions to the restroom. US people also use the word john, which is named_______ the 19th century British inventor of the flush toilet (although he seems to have been called Thomas).

In Britain the most commonly used words are toilet and bathroom. But WC, which________ for water closet, and lavatory is also used. A public toilet is a public convenience. People _______ speak of the ladies and Gents (you see the words Ladies and Gentlemen above the ________ to public toilets), ______ Men and Women are more common now. An older, now rarely used word in Britain is privy which is short for________.

Australians say loo ,_______ is quite popular in the UK. Canadians use the word can, New Zealanders bog, and South Africans want to go to the bathroom.

Where does the word toilet itself _______ from? Well, it’s from the French toilette — to wash ______.

People from_______ countries also use some humorous words,for example, throne(王座) to describe the toilet and throne room for the bathroom.

1.A. words B. names C. places D. titles

2.A. uses B. use C. is used D. are used

3.A. some B. anyone C. someone’s D. somebody

4.A. how B. what C. where D. when

5.A. would B. must C. should D. can

6.A. in B. for C. after D. at

7.A. stands B. writes C. says D. asks

8.A. sometime B. never C. sometimes D. some times

9.A. entries B. exits C. roofs D. walls

10.A. but B. and C. or D. as

11.A. pretty B. private C. plenty D. practice

12.A. whose B. what C. why D. which

13.A. is B. comes C. come D. change

14.A. me B. yourself C. us D. you

15.A. developing B. developed C. poor D. English-speaking

1.A 2.D 3.C 4.C 5.C 6.C 7.A 8.C 9.A 10.A 11.B 12.D 13.C 14.B 15.D 【解析】厕所在英语中有多种不同的英语单词来表达,比如WC, toilet, lavatory, bathroom, restroom, john等等。不同的国家使用厕所的名称也不...
  • 试题答案
  • 练习册答案
  • 在线课程
练习册系列答案
  • 课堂在线系列答案
  • 同步大冲关系列答案
  • 状元桥优质课堂系列答案
  • 启东培优微专题系列答案
  • 初中单元练习与测试系列答案
  • 优质课堂快乐成长系列答案
  • 智慧大考卷系列答案
  • 导学案广东经济出版社系列答案
  • 优佳好书系讲与练系列答案
  • 课课练与单元检测系列答案
  • 年级 高中课程 年级 初中课程
    高一 高一免费课程推荐! 初一 初一免费课程推荐!
    高二 高二免费课程推荐! 初二 初二免费课程推荐!
    高三 高三免费课程推荐! 初三 初三免费课程推荐!
    更多初中、高中辅导课程推荐,点击进入>>
    相关习题

    科目:初中英语 来源:Unit 8 When is your birthday巩固练习 题型:单选题

    —What’s the_____ today?

    — It’s August sixth.

    A. date B. the date C. day D. the day

    A 【解析】句意:——今天几号?——8月6号。问日期用what’s the date ?;故选A

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:牛津译林版2017-2018学年九年级英语上册Unit 8 Detective stories综合测试卷 题型:单选题

    — Do you know what the young man was charged ? — I hear he robbed a woman of her bag.

    A. with B. of C. for D. about

    A 【解析】试题分析:句意:——你知道那个年轻人被指控什么吗?——我听说他抢劫了一位女士的包。charge sb with sth“指控某人某事”, rob sb of sth“抢劫某人某物”。故选A。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:人教版新目标英语八年级上册Unit9 巩固练习 题型:单选题

    I'm looking forward to _______ my grandparents in summer.

    A. visit B. visiting C. visits D. visited

    B 【解析】句意:我希望夏天去看望我祖父母。look forward to doing sth表示“期待做某事”,这里的to是介词,后接动词-ing形式。visit动词,参观、拜访。故选:B。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:武汉市武昌区七校2017-2018学年度10月联考九年级英语试卷 题型:书信作文

    假如你是李磊,你的美国笔友Tom对中国的传统文化很感兴趣。请你用英语给他写一 封80词左右的电子邮件,介绍一个或两个中国的传统节日,如春节(Spring Festival)、中秋节(Mid-Autumn Festival)等。

    要求: l. 开头和结尾已给出,不计人总词数。

    2. 语句通顺、表达准确、内容连贯。

    3. 文中不能出现真实校名和姓名等相关信息。

    参考词汇: decorate装饰 get together 团圆 symbolise 象征着,代表

    Dear Tom,

    I'm very glad to tell you something about _________________________________

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    Yours

    Li Lei

    Dear Tom, I'm very glad to tell you something about Chinese traditional festivals, The Mid-Autumn Festival is one of the most important festivals in China, which is celebrated on the 15th day of...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:武汉市武昌区七校2017-2018学年度10月联考九年级英语试卷 题型:单选题

    Please ______ Mike. It’s time for school.

    A. get up B. pick up C. wake up D. dress up

    C 【解析】句意:请叫醒迈克,到上学的时间了。A. get up“起床”;B. pick up“捡起”;C. wake up“唤醒”;D. dress up“打扮”。结合句意可知,答案选C。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:武汉市武昌区七校2017-2018学年度10月联考九年级英语试卷 题型:单选题

    (题文)—How do you like your new school, Kate?

    —It is very clean and beautiful ____it is a bit small.

    A. if B. since C. unless D. although

    D 【解析】试题分析:句意:--凯特,你觉得你的新学校怎么样?--尽管它有点小,但是它非常的干净,美丽。if,如果,表示条件关系;since,自从……,表示时间关系;unless,如果不,引导条件状语从句;although,尽管,虽然,表示让步关系,结合句意,关系D。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:牛津译林版2017-2018学年7AUnit 5单元测试英语试卷 题型:阅读单选

    Today is Danny’s sixth birthday. He goes to see his friend, the dinosaur (恐龙) in the park. “Would you like to come to my birthday party?” says Danny. “I’d like to,” says the dinosaur. So they go to Danny’s home together.

    On the way home, they pick up (接) many of Danny’s friends. “Today I’m 100, 000,000 years and 1 day old,” says the dinosaur. How great!

    The children and the dinosaur have a good time at the party. They put on party hats. Danny’s parents give each child some ice cream. They give the dinosaur more. The dinosaur tells some interesting stories and the children enjoy them a lot.

    “Here comes the birthday cake!” say the children. “What’s your wish, Danny?” “I hope the dinosaur and I are together at a party again next year,” says Danny.

    “I wish the same thing,” says the dinosaur. They blow out the candles (蜡烛) together.

    1.Danny has a birthday party .

    A. at school B. in the park C. at his home D. at the dinosaur’s home

    2. go(es) to Danny’s party.

    A. Few friends B. Many friends C. No friends D. Only the dinosaur

    3.The children enjoy at the party.

    A. dancing B. listening to stories C. ice cream D. listening to music

    4.The dinosaur is about old.

    A. six years B. 100,000 years C. 100,000,000 years D. six years and a day

    5.The dinosaur’s wish is to .

    A. eat some ice cream next year B. have a birthday party with Danny next year

    C. be with Danny every day D. be with all the children every day

    1.C 2.B 3.B 4.C 5.B 【解析】本文是一篇记叙文。在丹尼六岁的生日这天,他邀请了恐龙和其他的朋友来参加他的生日宴会,他们过得很开心。 1.推理判断题。根据第二段开头的句子“On the way home, they pick up (接) many of Danny’s friends.”可知,丹尼在自己的家里举行生日派对,故答案为C。 2...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:牛津译林版英语9A Unit4 Period3(ReadingⅡ)同步课时练习 题型:句型转换

    I was once a fat girl . I weighed 336 pounds and looked as big as my fridge. I was never _______ it. But one day I had a medical examination(体检). The ______ told me that I was having heart trouble. It ______me up. I began to feel nervous. Then I decided to do something!

    In a year and five months, I _____104 pounds. What a great thing I did ! I didn’t have any expensive food, medical treatment(治疗)or camp-style(训练营式的)exercise. What was the secret to my ______?

    First I looked through the Internet for do-it-yourself ______ that people could follow on losing weight. Of course I saw countless ads which try to get me to buy their products. But I bought nothing. The only thing I did was to change my bad ______. The following are what I have done. You can try these. Stop drinking something with too much sugar in it. ______sweet cakes. Eat green vegetables. Use only vegetable oil. Never eat after 6:30 pm. Also, do light exercise for 15 to 20 minutes five days a week.

    Then I kept doing what I should do. People sometimes say, “You don’t need to tell me ______ to do. I know it already!” But the fact is that knowing what to do and doing what you know are totally ______ . The important thing is to know what to do and then just keep doing it.。

    1.A. excited about B. worried about C. proud of D. happy with

    2.A. doctor B. friend C. mother D. teacher

    3.A. gave B. cheered C. dressed D. woke

    4.A. borrowed B. lent C. lost D. got

    5.A. happiness B. success C. kindness D. richness

    6.A. advice B. news C. food D. medicine

    7.A. grades B. look C. wish D. habits

    8.A. Accept B. Bring C. Refuse D. Make

    9.A. how B. what C. why D. whether

    10.A. easy B. difficult C. similar D. different

    1.B 2.A 3.D 4.C 5.B 6.A 7.D 8.C 9.B 10.D 【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了作者以前非常肥胖,在体检中检查出有心脏病后开始减肥。作者介绍了他成功减肥的秘密。 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

    查看答案和解析>>

    文章来源: http://www.chrisroush.com文章标题: WC, toilet, lavatory, bathroom, restroom, john

    原文地址:http://www.chrisroush.com/wlhzw/788.html

    上一篇:“E85 是含乙醇85%的乙醇汽

    下一篇:没有了

    排行

    精选

    TAG